آموزشی

تعمیر و نگهداری plc

تعمیر plc

پی ال سی‌ها را باید به‌نوعی کامپیوترهای صنعتی با پردازنده داخلی یا CPU در نظر گرفت که کاربرد اصلی آن‌ها در اتوماسیون صنعتی است. این تجهیزات قابلیت برنامه‌نویسی دارند تا بتوانند فرایندهای مختلف را کنترل و تنظیم کرده و از این طریق بهره‌وری واحدهای مختلف را افزایش دهند. بنابراین با همین دو جمله مشخص شد که چرا که تعمیر و نگهداری PLC مخصوصا پی ال سی دلتا که فروش زیادی در کشور ما دارد اهمیت زیادی پیدا کرده است.

در صورتی که نگهداری و تعمیر پی ال سی‌ها به درستی و در زمان صحیح صورت بگیرد قطعا کارایی آن‌ها افزایش پیدا کرده و دیرتر خراب می‌شوند و حتی نیاز به تعویض پیدا خواهند کرد. پس با تعمیر و نگهداری به موقع جلوی بسیاری از هزینه‌های بخش تولید و صنایع نیازمند به این قطعات گرفته خواهد شد.

ما همیشه به کسانی که در صنایع مختلف از قطعات PLC استفاده می‌کنند و پی ال سی کاران توصیه می‌کنیم با صرف هزینه بابت تعمیر و نگهداری PLC می‌توانید جلوی خرابی‌های پرهزینه را بگیرید. ضمنا با تعمیرات دوره‌ای و نگهداری اصولی پی ال سی اطمینان پیدا می‌کنید که ماشین‌آلات به درستی کار می‌کنند و خط تولید متوقف نخواهد شد چه‌بسا جلوی هزینه‌های سرسام‌آور تعمیر یا تعویض دستگاه‌ها نیز گرفته می‌شود.

قبلا در خصوص عیب‌یابی PLC به‌طور کامل صحبت کرده‌ایم و اینکه چطور می‌توان معایب پی ال سی را پیدا کرد. همیشه دقت داشته باشید که قبل از شروع تعمیر و نگهداری یک نسخه پشتیبان از برنامه پی ال سی تهیه کنید. سپس به تعمیر و نگهداری PLC به شکل پیشگیرانه بپردازید. منظور از پیشگیرانه یعنی اقداماتی مثل تمیزکاری منظم و دوره‌ای برای زدودن گرد و غبار، بازرسی منظم برای شل بودن اتصالات، سایش و پارگی، آسیب دیدگی و وجود گرمای بیش از حد، کالیبره کردن PLC و به‌روزرسانی نرم افزار است.

در ادامه تلاش کرده‌ایم تا به‌طور کامل در خصوص تعمیر و نگهداری PLC صحبت کنیم تا جلوی بسیاری از رخدادهایی که منجر به آسیب به دستگاه‌های مختلف و ماشین‌آلات می‌شوند گرفته شده و هزینه‌های جانبی را کاهش دهید. با آزند اتوماسیون همراه شما هستیم.

بهینه سازی برنامه تعمیر و نگهداری PLC

قبل از اینکه در خصوص بهینه سازی برنامه تعمیر و نگهداری PLC صحبت کنیم باید در خصوص تعمیرات و نگهداری پی ال سی به دو روش پیشگیرانه و پیش بینانه اطلاعات لازم را داشته باشید تا در گام بعدی آن‌ها را بهینه کنید.

در روش تعمیر و نگهداری پیشگیرانه باید یکسری اقدامات انجام دهید تا جلوی خرابی‌های احتمالی را بگیرید. دقت داشته باشید که همه قطعات اتوماسیون صنعتی استهلاک و عمر مفید دارند این اقدامات در جهت جلوگیری از خرابی‌های زودتر از موعد هستند. از جمله اقدامات پیشگیرانه در جهت تعمیر و نگهداری PLC می‌توان به تمیزکاری‌های دوره‌ای برای جلوگیری از نشست گرد و غبار، بازرسی‌های بدنه و اتصالات و نبود گرمای بیش از حد به شکل دوره‌ای، کالیبراسیون برای عملکرد دقیق، به‌روزرسانی نرم‌افزاری برای جلوگیری از مشکلات امنیتی و سازگاری هر چه بیشتر با تجهیزات اشاره کرد.

تعمیر و نگهداری پیش بینانه هم منظور تجزیه و تحلیل داده‌ای در جهت پیش‌بینی زمان احتمالی خرابی پی ال سی و برنامه‌ریزی برای اقدامات تعمیر و نگهداری PLC است. مثلا با بررسی دما، ارتعاش، سایش‌ها و طول عمر اتصالات و میزان کارکرد قطعات داخلی و جانبی می‌توان حدس‌هایی در خصوص خرابی احتمالی داشت. به همین دلیل توصیه می‌کنیم از نمایندگی دلتا در لاله ‌زار همیشه قطعات و لوازم جانبی یا CPU مدنظر را به شکل یدکی تهیه کنید. شما می‌توانید از آزند اتوماسیون، هر نوع قطعه پی ال سی که نیاز داشتید تهیه کنید.

بعد از این اقدامات نوبت به بهینه سازی برنامه تعمیر و نگهداری PLC می‌رسد. از جمله مهم‌ترین اقداماتی که در راستای بهینه سازی برنامه تعمیر و نگهداری باید انجام دهید می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مشخص کردن تعداد PLC ها
  • اهمیت و اولویت‌بندی پی ال سی‌ها براساس عملیاتی که کنترل می‌کنند
  • میزان بودجه
  • تخصص تیم فنی

در بهینه سازی برنامه تعمیر و نگهداری PLC باید موارد زیر در نظر گرفته شوند:

  • دوره‌های زمانی که نیاز به تعمیر و نگهداری است
  • انواع تعمیراتی که در اکثر موارد مورد نیاز هستند
  • متخصصین و تکنسین‌هایی که وظیفه تعمیر و نگهداری دارند
  • ابزارآلات و تجهیزاتی که برای تعمیر و نگهداری PLC مورد نیاز هستند
  • رویکرد و روش‌های مورد نیاز برای تعمیر و نگهداری
  • اطمینان حاصل نمودن از اجرای صحیح پروسه تعمیر و نگهداری با کمک ردیابی مجدد مشکلات و تنظیم مجدد در صورت نیاز
  • ثبت داده‌های مربوط به تعمیر و نگهداری برای استفاده در برنامه‌های آتی

نگهداری نسخه پشتیبان در تعمیر پی ال سی

نگهداری نسخه پشتیبان در تعمیر پی ال سی

با توجه به اهمیت بالایی که در خصوص نحوه تعمیر و نگهداری PLC و برنامه‌های مرتبط با آن صحبت کردیم حتما به این موضوع پی برده‌اید که بکاپ گرفتن یا تهیه نسخه پشتیبان بسیار ضروری است. نسخه پشتیبان برنامه هم باید به دور از EMI یا RFI باشد. ضمنا باید اطمینان حاصل کنید که این برنامه همیشه در دسترس بوده و قابل استفاده است. با پشتیبان گرفتن از برنامه می‌توانید در مواقعی که PLC غیر فعال است یا به فکر جایگزینی آن هستید، فایل پشتیبان را روی PLC جدید آپلود کنید.

وضعیت پردازنده در تعمیر پی ال سی

در خصوص تعمیر PLC باید نسبت به وضعیت پردازنده اطلاعات کامل داشته باشید و بتوانید به آن دسترسی پیدا کنید. برای این منظور از نرم افزار برنامه‌نویسی کمک بگیرید و خطاهای پردازنده را به‌طور دقیق شناسایی کنید. از طرفی چراغ های LED هم نشانگر یا شناساگر وضعیت پردازنده داخلی یا CPU در پی ال سی هستند که در ادامه به انواع آن و تفسیر هر یک می‌پردازیم:

چراغ قرمز FLT

چراغ FLT یا Fault که با رنگ قرمز نمایش داده می‌شود. اگر در حین کار شروع به چشمک زدن کند یعنی در پردازنده، شاسی یا حافظه خطای بسیار مهمی رخ داده و اگر پیوسته روشن باشد یعنی خطای بسیار مهمی رخ داده که نتایج بدی به همراه خواهد داشت و باید فورا نسبت به تعمیر اقدام کنید.

چراغ سبز RUN

چراغ سبز یا RUN اگر همیشه روشن باشد یعنی فرایند پیوسته در حالت اجرا یا RUN قرار دارد ولی اگر در حین انجم فرایند چشمک بزند یعنی فرایند برنامه‌ای را از RAM به ماژول حافظه منتقل می‌کند.

چراغ قرمز BATT

چراغ قرمز BATT یا Battery اگر روشن باشد سه حالت بیشتر ندارد. یا ولتاژ باتری از حد آستانه کمتر شده، یا باتری از بین رفته یا اینکه باتری متصل نشده است.

به جدول زیر دقت کنید:

نام خطاشرح خطاوضعیت چراغ
خطای سیستم یا SFاین خطا به خاطر CPU، خطای نرم‌افزاری LOGIC مثل خطای برنامه‌نویسی رخ می‌دهدقرمز به شکل ثابت
خطای شبکه یا BFخطا در شبکه رخ داده و احتمالا یکی از اتصالات ارتباطی مشکل پیدا کرده استقرمز به شکل ثابت
خطای سرویس یا تعمیر یا MAINTخطا در CPU رخ داده و دیگر کار نمی‌کند البته این خطا خیلی کم رخ می‌دهدزرد یا نارنجی به شکل ثابت
خطای 5 ولت DC یا DC5Vوقتی ولتاژ پردازنده نرمال است و ولتاژ 24 ولت DC برای پردازنده در دسترس استسبز
خطای فورس یا FRCEبا توجه به تنظیمات روی نرم افزار حداقل یکی از ورودی و خروجی‌ها مجبور به روشن یا خاموش شدن گردیده استزرد یا نارنجی به شکل ثابت
خطای توقف 1 یا STOPپردازنده در حالت توقف قرار گرفته یا خطا به خاطر نرم افزار یا سخت‌افزارزرد یا نارنجی به شکل ثابت
خطای توقف 2 یا STOPمربوط به مموری ریست یا قرار دادن کارت حافظه در اسلاتزرد یا نارنجی به شکل چشمک‌زن ولی آرام
خطای توقف 3 یا STOPوقتی مموری ریست در حال انجام باشدزرد یا نارنجی به شکل چشمک‌زن ولی سریع

در خصوص تعمیر و نگهداری PLC گاهی اوقات پیش می‌آید که کل چراغ های LED چشمک‌زن باشند. در این مواقع علت آن:

  • مشکل پیدا کردن CPU
  • خطای سخت‌افزاری CPU
  • مشکل پیدا کردن حافظه جانبی

است. حتما قبل از اینکه سی پی یو را تعویض یا تعمیر کنید، حافظه را چک کنید.

مورد بعدی که در نحوه تعمیر و نگهداری PLC باید به آن دقت کرد این است که اگر پی ال سی در وضعیت RUN هست ولی دستگاه‌های خروجی طبق برنامه کار نمی‌کنند خطای پی ال سی به علت یکی از موارد زیر خواهد بود:

  • سیم‌کشی‌های ورودی و خروجی بین دستگاه و ماژول‌ها مشکل پیدا کرده است
  • منبع تغذیه ماژول یا سایر بخش‌ها مشکل دارد
  • دستگاه‌های سنجش ورودی خطا دارند
  • محرک‌های خروجی به درستی کار نمی‌کنند
  • ماژول‌های ورودی/خروجی PLC مشکل دارند
  • خود پردازنده یا CPU مشکل دارد

در تعمیر و نگهداری PLC به موارد زیر دقت کنید:

  • اگر به نظر شما مشکل سخت‌افزاری است، ابتدا جک کنید که نشانگر وضعیت ماژول ورودی موقعی که نیرو از دستگاه ورودی خود می‌گیرد مثلا شستی فشاری، روشن می‌شود یا خیر
  • اگر موقع عمل کردن دستگاه ورودی، نشانگر وضعیت ماژول ورودی روشن نشد ولتاژ ترمینال ورودی را چک کنید تا در سطح مناسب باشد
  • اگر ولتاژ ورودی درست است پس باید ماژول ورودی را تعویض کنید
  • اگر ولتاژ ورودی در سطح مناسبی قرار ندارد پس احتمالا مشکل به خاطر منبع تغذیه ولتاژ، دستگاه ورودی یا سیم‌کشی باشد

تعمیر و نگهداری PLC

دلیل عدم نمایش وضعیت صحیح

یکی دیگر از مواردی که باعث می‌شود تعمیر و نگهداری PLC را انجام دهید، نشان داده نشدن وضعیت پی ال سی به شکل صحیح است. بنابراین اگر مانیتور دستگاه برنامه‌نویسی به درستی وضعیت PLC را نشان نمی‌دهد شاید به خاطر این است که ماژول ورودی، سیگنال ورودی را به درستی به سطح ولتاژ منطق مورد نیاز ماژول پردازنده تبدیل نمی‌کند. پس باید ماژول ورودی را عوض کنید. اگر با تعویض مشکل حل نشد سیم‌کشی را چک کنید. اگر سیم‌کشی هم معیوب نبود رک ماژول‌های ورودی/خروجی و کابل ارتباطی را چک کنید. اگر باز هم مشکل حل نشد یا ایراد از موارد گفته شده نبود، در نهایت باید به معیوب بودن CPU فکر کنید.

مطالعه کنید:  آموزش نرم افزار TPEDITOR

نقص در ماژول خروجی

مورد بعدی که تعمیر و نگهداری PLC را واجب می‌کند، نقص در ماژول خروجی است. ماژول خروجی علاوه بر اینکه دارای نشانگر وضعیت هست شاید نشانگر قطع فیوز، نشانگر قدرت یا توان اعمال شده به بار یا حتی هر دو نیز باشد.

قبل از اینکه با دیدن نشانگر وضعیت ماژول خروجی نسبت به نحوه تعمیر و نگهداری PLC اقدام کنید ابتدا به نکات مربوط به عیب‌یابی ماژول خروجی دقت نمایید:

  • اگر نشانگر مربوط به فیوز OK بود یعنی فیوز قطع نشده و معیوب نیست، چک کنید که آیا دستگاه خروجی به نشانگر وضعیت LED پاسخ می‌دهد یا خیر
  • کارکرد چراغ وضعیت منطقی ماژول خروجی و ورودی مشابه است و نشان دهنده این است که مدار منطقی ماژول خروجی از پردازنده، فرمان روشن شدن می‌گیرد یا خیر.
  • در صورتی که نشانگر وضعیت منطق ماژول خروجی روشن است ولی دستگاه خروجی کار نمی‌کند ابتدا به سیم‌کشی دستگاه خروجی یا خرابی خود دستگاه خروجی مشکوک شوید
  • اگر دستگاه خروجی براساس برنامه‌نویسی انجام شده فرمان روشن شدن می‌گیرد ولی نشانگر مربوط به وضعیت ماژول خروجی کماکان خاموش است شاید ماژول خروجی یا پردازنده مشکل پیدا کرده باشد
  • در مواقعی که نشانگر وضعیت ماژول خروجی روشن است ولی دستگاه توان و قدرت لازم را نمی‌گیرد ابتدا سطح ولتاژ خروجی را چک کنید اگر صفر بود یا مناسب نبود، احتمالا منبع تغذیه، دستگاه خروجی، سیم‌کشی یا ماژول خروجی مشکل دارد.

چک لیست تعمیر PLC

 

چک لیست تعمیر PLC

تا اینجا به‌طور کامل در خصوص نحوه تعمیر و نگهداری PLC به روش‌های مختلف صحبت کردیم و اینکه چه مراحلی را باید طی کنید. اما در این قسمت قصد داریم به‌طور خاص در خصوص تعمیر پی ال سی صحبت کرده و چک لیست کاملی را ارائه کنیم تا به‌راحتی بتوانید برای تعمیرات اقدام نمایید. در هر صورت شما می‌توانید با خدمات مشاوره‌ای فنی و تخصصی نمایندگی PLC دلتا در پاساژ بوشهری، آزند اتوماسیون، هم نسبت به تعمیر اقدام نمایید:

  • همیشه و به‌طور منظم از داده‌های برنامه‌نویسی PLC نسخه بکاپ یا پشتیبان تهیه کنید
  • همیشه اتصالات پی ال سی را چک کنید مثل دوشاخه‌ها، سوکت‌ها و ترمینال‌ها مخصوصا اگر محیط کار ارتعاشات زیادی دارد. پیچ و مهره‌های اتصالات را هم همیشه چک کنید.
  • در صورتی که پی ال سی شما نشانگر ال ای دی دارد همیشه و به‌طور منظم و دوره‌ای آن‌ها را چک کنید. همانطور که توضیح دادیم بررسی آن‌ها در تعمیر و نگهداری PLC ضروری است و هر حالتی یک معنایی از خطا و مشکل دارد.
  • اگر سنسورها بخشی از سیستم پی ال سی شما هستند همیشه طبق توصیه‌های شرکت سازنده نسبت به نگهداری آن‌ها اقدام کنید.
  • سیم‌کشی‌ها را چک کنید و جلوی مشکلات الکتریسیته ساکن را بگیرید تا تداخل EMI رخ ندهد.
  • وضعیت باتری و ولتاژی که به آن می‌رسد را چک کنید. ولتاژ باتری باید همیشه به‌اندازه‌ای باشد توان پشتیبان لازم برای EPROM ذخیره شده در PLC را فراهم کند تا در مواقعی که برق قطع شده یا دستگاه به منظور تعمیر و نگهداری PLC خاموش می‌شود، ولتاژ باتری مناسب باشد.
  • وضعیت کلی کامپوننت‌های پی ال سی را چک کنید تا اثری از اختلال، گرمای بیش از حد، نشانه سوختگی یا تغییر رنگ و غیره وجود نداشته باشد
  • گرد و غباری که روی بخش و قطعات پی ال سی می‌نشیند مثل ماژول‌های ورودی و خروجی باعث اختلال در کار آن می‌شود.
  • فیلترهای تهویه‌ای که در محفظه پی ال سی نصب شده‌اند را به‌طور منظم و دوره تمیز کرده یا با نوع جدید تعویض کنید
  • همیشه موجودی انبار پی ال سی را بروز نگهدارید
  • در صورتی که برای نرم افزار پی ال سی آپدیت یا آپگرید منتشر شده یا نکته خاصی مطرح شده حتما به آن توجه داشته باشید
  • شرایط محیطی مثل میزان رطوبت و دما را چک کنید تا به PLC شما آسیب نزند. به کمک سنسورها می‌توانید 24 ساعته فاکتورهای محیطی را رصد کنید.
  • ماژول‌های ورودی یا خروجی پس از مدتی کار کردن در اثر سایش یا فرسودگی نیاز به تعویض پیدا می‌کنند و باید طبق دستورالعمل شرکت سازنده اقدام نمایید.
  • یکی از نکات مهم تعمیر و نگهداری PLC این است که پی ال سی شما باید نزدیک دستگاهی باشد که آن را کنترل می‌کند. تجهیزاتی که گرما یا نویز تولید می‌کنند را از پی ال سی دور کنید
  • همیشه حواستان به جریان برق باشد که اتصال کوتاه رخ ندهد یا ولتاژ بیش از حد بالا نرود چون ممکن است برخی دستگاه‌های ورودی و خروجی مکررا بسوزند و هر بار مجبور شوید آن‌ها را تعویض کنید

هر چند وقت یکبار باید به فکر تعمیر و نگهداری PLC باشیم؟

هر چند وقت یکبار باید به فکر تعمیر و نگهداری PLC باشیم؟

نحوه تعمیر و نگهداری پی ال سی و چک لیست کامل تعمیر پی ال سی را توضیح دادیم اما این سوال مطرح می‌شود که هر چند وقت یکبار باید به تعمیر و نگهداری PLC باشیم؟

معمولا تعداد دفعاتی که تجهیزات PLC به تعمیر و نگهداری نیاز پیدا می‌کنند به عوامل زیر وابسته است:

  • نوع کاربرد پی ال سی و ماهیت محیط کاری: در محیط‌هایی که ارتعاشات زیاد است یا گرمای حاصل از فرایند بالاست به دفعات بیشتری نیاز پیدا خواهید کرد
  • تمیز کردن PLC از گرد و غبار و آلودگی باید هر روز و به‌طور منظم انجام شوند
  • تهیه نسخه پشتیبان چندان تحت تأثیر شرایط محیط کاری نیست و می‌توانید هر 6 ماه یکبار انجام دهید
  • هر چقدر اقدامات پیشگیرانه و پیش بینانه ای که به‌طور کامل معرفی کردیم بهتر و با دقت بیشتری انجام شوند نیاز دوره‌ای به تعمیر و نگهداری PLC هم کمتر خواهد شد.

هزینه تعمیر PLC

هزینه تعمیر PLC

هزینه یا قیمت تعمیر PLC مورد بسیار مهمی است که برای مشتریان ما همیشه جای سؤال بوده است. ما در آزند اتوماسیون هم مشاوره قبل از خرید داریم و هم بعد از خرید تا در صورتی که با مشکل مواجه شدید بتوانید از دانش تخصصی و فنی همکاران ما استفاده کنید.

برخی از بخش‌هایی از پی ال سی که قابلیت تعمیر دارند شامل تعمیر برد، تعمیر پردازشگر، ماژول ورودی و خروجی چه از نوع دیجیتالی و چه از نوع آنالوگ، ماژول‌هایی که عملکرد خاص دارند، رک‌ها، منبع تغذیه و تعمیر و نگهداری PLC های مستقل هستند.

هزینه تعمیر PLC بسته به نوع برند، سری و مدل آن فرق می‌کند. عامل مهم بعدی نوع خرابی است که هزینه تعمیرات آن بسته به نوع قطعه‌ای که درگیر است متفاوت خواهد شد. به‌طورکلی قیمت لوازم یدکی پی ال سی روی هزینه نهایی تأثیر می‌گذارد.

دقت داشته باشید که قیمت تعمیر و نگهداری PLC فقط پس از بررسی و عیب‌یابی اولیه اعلام خواهد شد. پس تا زمان بررسی کامل فنی باید منتظر بمانید.

نکات مهم در نگهداری PLC

نکات مهم در نگهداری PLC

در تعمیر و نگهداری PLC باید همیشه به‌گونه‌ای عمل کنید که این تجهیزات در بهترین حالت ممکن خود کار کنند چرا که فقط با این شیوه است که می‌توانید جلوی هزینه‌های گزاف و جانبی را بگیرید. برخی از مهم‌ترین نکاتی که باید در خصوص نحوه تعمیر و نگهداری PLC بدانید عبارتند از:

  • چک کنید که روی پی ال سی آلودگی‌های عایقی و خورنده وجود نداشته باشد چرا که باعث خرابی زودرس قطعات داخلی PLC می‌شوند
  • همیشه چک کنید که ولتاژ کاری PLC در محدوده مناسب باشد. ولتاژ بیش از حد یا کمتر از حد نیاز آسیب زننده هستند.
  • نسبت به اقدامات تعمیر و نگهداری PLC به شکل پیشگیرانه دقت زیادی داشته باشید و برای آن برنامه بریزید. مهم‌ترین بخش آن قسمت‌های ورودی آنالوگ هستند که باید به‌طور منظم تمیز شده و کالیبره شوند.
  • به EMI یا تداخل الکترومغناطیسی دقت کنید تا مشکلات جدی و خطرناک برای پی ال سی ایجاد نکنند. برای این منظور سیم‌کشی را چک کنید تا در معرض منابع EMI نباشند. معمولا قطعات سطح پایین و سیم‌های حامل جریان قوی با یکدیگر تداخل می‌کنند.
  • منبع تغذیه را چک کنید که نسوخته باشد
  • گرمای بیش از حد PLC را چک کنید که جزو مهم‌ترین نکات تعمیر و نگهداری PLC است
  • اتصالات کابل‌ها را چک کنید
  • کانال‌های ورودی و خروجی و کیفیت آن‌ها را همیشه بررسی کنید

سخن آخر

تعمیر و نگهداری PLC و شیوه انجام آن در کاهش نرخ خرابی قطعات و تجهیزات در صنایع مختلف نقش بسیار مهمی ایفا می‌کند. ما در آزند اتوماسیون همیشه به مشتریان تأکید می‌کنیم تا طبق دستورالعمل و شیوه کاری که برند مدنظر ترسیم کرده عمل کنید تا میزان خرابی و هزینه‌های جانبی تعویض و ترمیم به شدت کاهش پیدا کند.

در صورتی که برای خرید پی ال سی، تعمیر و نگهداری آن در برندهای مختلف سوالی دارید با ما تماس بگیرید

 

سؤالات متداول

تعمیر و نگهداری PLC به چه حالت‌هایی باید انجام شود؟

تعمیر و نگهداری پیشگیرانه، پیش بینانه و تعمیر و نگهداری در فاز اجرایی.

مهم‌ترین نکاتی که باید در بهینه سازی برنامه و نحوه تعمیر و نگهداری پی ال سی به آن دقت کرد چیست؟

دوره‌های زمانی مورد نیاز، نوع تعمیرات، دانش متخصصین، ابزارآلات مورد نیاز و رویکرد لازم

چه عواملی مشخص می‌کنند که هر چند وقت یکبار باید تعمیر و نگهداری PLC انجام شود؟

عواملی مثل شرایط و وضعیت محیط کاری، نوع PLC، دقت و نظم در اجرای اقدامات پیشگیرانه و پیش بینانه

چطور نسبت به وضعیت پردازنده در تعمیر پی ال سی اطلاع پیدا کنیم؟

یک روش از طریق نرم افزار برنامه‌نویسی است و روش دوم چراغ های نشانگر وضعیت.

امتیاز شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *