آموزشی

بهترین پی ال سی های موجود در بازار

بهترین پی ال سی های موجود در بازار

پی ال سی‌ها به دلیل نقش کاربردی و بسیار مهمی که در بین تجهیزات اتوماسیون صنعتی دارند توسط برندهای مطرح دنیا به مقیاس انبوه تولید می‌شوند. پی ال سی‌ها در صنایع گوناگونی مثل صنایع شیمیایی، خودروسازی، ماشین‌سازی، پلاستیک‌سازی، پالایشگاه و نمایشگاه به کار می‌روند. بنابراین با توجه به نقش حساس و مهم این قطعات بسیار مهم است که بهترین پی ال سی متناسب با شرایط و نیاز کاری خریداری شود.

در حال حاضر بهترین پی ال سی های موجود در بازار، برندهای دلتا، زیمنس و فتک هستند. با توجه به تنوع بالای محصولات این سه برند انتخاب مدلی که با شرایط کسب‌وکار و صنعت شما تناسب کامل داشته باشد مقداری دشوار به نظر می‌رسد. به همین دلیل تصمیم گرفتیم تا با معرفی محبوب‌ ترین پی ال سی های بازار و بررسی مشخصات فنی، مزایا و ویژگی و البته معایب به شما در انتخاب بهترین گزینه کمک کنیم.

بد نیست بدانید که آزند اتوماسیون با نزدیک به یک دهه تجربه موفق و در اختیار داشتن کامل‌ترین موجودی پی ال سی در بازار داخلی ایران و کسب نمایندگی معتبر و رسمی بهترین مرجع خرید پی ال سی‌ها در بازار کشورمان محسوب می‌شود. شما می‌توانید برای خرید از این راهنما استفاده کنید و حتی قبل از خرید مشاوره رایگان بگیرید. کارشناسان فنی ما از هر لحاظ با دانش تخصصی خود در خدمت شما هستند.

محبوب ترین پی ال سی های بازار کدامند؟

همانطور که گفتیم بهترین پی ال سی های موجود در بازار ما مربوط به سه برند دلتا، زیمنس و فتک هستند. در ادامه قصد داریم به شکل فنی و تخصصی برای هر کدام از برندهای گفته شده بهترین و محبوب ترین مدل‌ها را به طور کامل معرفی کنیم. با ما همراه باشید.

پی ال سی های دلتا

پی ال سی های دلتا در طی چند سال اخیر توانسته‌اند با ارائه کیفیت عالی در رده و سری‌های مختلف و البته قیمت بسیار مناسب سهم قابل توجهی از بازار پی ال سی ایران را در دست بگیرند. این برند محصولات بسیار متنوعی دارد و آزند اتوماسیون تمامی محصولات این برند را با گارانتی و تضمین کیفیت به فروش می‌رساند. در ادامه بهترین پی ال سی های موجود در بازار از برند دلتا را معرفی کرده‌ایم:

PLC دلتا مدل DVP14SS211T

PLC دلتا مدل DVP14SS211T مربوط به سری اسلیم این برند است که بخاطر کوچک بودن سایز آن در این سری قرار گرفته است. این محصول مجموعا 14 ورودی و خروجی از نوع دیجیتال دارد که به ترتیب 8 و 6 تعداد ورودی و خروجی‌های این محصول هستند. البته به کمک ماژول‌های توسعه می‌توان تعداد آنها را به 480 عدد رساند. همانطور که از اسم محصول مشخص است خروجی آن از نوع ترانزیستوری است.

سایر کارت‌های توسعه که بر روی این محصول قابل استفاده هستند شامل ماژول دما، ماژول لودسل، ماژول‌های شبکه و غیره. کارت‌های توسعه هم فقط از سمت راست قابل اضافه شدن هستند. از پی ال سی دلتا مدل DVP14SS211T می‌توانید برای کنترل و مانیتورینگ اتوماسیون خطوط برق ورق، ماشین‌های بافندگی، کنترل کردن سرعت نوار نقاله و غیره استفاده کنید. برنامه‌نویسی این محصول تا 8 هزار استپ امکان‌پذیر است و امکان عملکرد به دو صورت Slave و Master را دارد.

پورت‌های ارتباطی این محصول از نوع RS485، RS232 است که با پروتکل مدباس سازگاری دارند. این محصول با 4 ورودی برای اتصال انکودر و 4 خروجی سرعت بالا برای اتصال سروو موتور شناخته می‌شود که ویژگی بسیار مهمی است.

از جمله معایب PLC دلتا مدل DVP14SS211T می‌توان به نبود ورودی و خروجی آنالوگ، نداشتن پورت اترنت و مینی USB، نبود RTC و عدم امکان اضافه شدن ماژول توسعه از سمت چپ و فاقد باتری داخلی اشاره کرد.

پی ال سی دلتا مدل DVP14SS211T

PLC دلتا مدل DVP10SX11R

پی ال سی دلتا مدل DVP10SX11R در سری اسلیم برند دلتا بوده و همانطور که از اسم آن متوجه شدید خروجی رله‌ای دارد. بزرگ‌ترین مزیت این محصول نسبت به سایر محصولات هم رده، داشتن ورودی و خروجی آنالوگ (به ترتیب 2 و 2) و دیجیتال (به ترتیب 4 و 2) است. ظرفیت پایه‌ای ورودی و خروجی‌های این محصول 10 عدد است ولی می‌توانید با ماژول توسعه به 480 عدد برسانید.

از ویژگی‌های دیگر پی ال سی دلتا مدل DVP10SX11R می‌توان به 1 پورت ارتباطی RS-232 و یک پورت RS-485 اشاره کرد. این محصول با یک خروجی خود امکان اتصال به سروو موتور هم دارد. اضافه شدن ماژول‌های توسعه از سمت راست فقط وجود دارد. برنامه‌نویسی تا ظرفیت 16 هزار استپ وجود دارد. دقت داشته باشید که این محصول دارای RTC و باتری داخلی هم هست که یک مزیت محسوب می‌شود.

با توجه به مزایا و ویژگی‌های گفته شده می‌توان کاربرد این محصول را که جزو محبوب ترین پی ال سی های بازار است در کنترل PID دما و رطوبت، کنترل انواع بوستر پمپ، کنترل سرعت موتورهای AC و غیره در نظر گرفت. با وجود تمامی موارد گفته شده عیب این محصول ضعف در انجام محاسبات پیچیده، نداشتن باتری بک آپ، عدم امکان توسعه از سمت چپ و عدم امکان استفاده از پروژه‌هایی که نیازمند خواندن آنالوگ با دقت زیاد یا استفاده از کارت لودسل دیتا هستیم. از طرفی دقت داشته باشید که در این محصول خروجی مستقیم برای اتصال به سروو موتور وجود ندارد.

PLC دلتا مدل DVP10SX11R

PLC دلتا مدل DVP12SA211T

یکی دیگر از بهترین پی ال سی های موجود در بازار، PLC دلتا مدل DVP12SA211T است که محصولی بسیار باریک با خروجی ترانزیستوری است. این مدل نسبت به رقبای هم تراز خود ظرفیت برنامه‌نویسی بالاتر و کاربرد بیشتری دارد. خروجی‌های سری SA2 مثل همین مدلی که مشاهده می‌کنید خروجی‌های سرعت بالا تا 100 کیلو هرتز دارند. نکته بسیار مهم و مثبت در خصوص این مدل امکان توسعه از هر دو سمت راست و چپ است با این حال ورودی و خروجی آنالوگ ندارد و تعداد ورودی و خروجی‌های آن در حالت پایه به 12 می‌رسد (به ترتیب 8 و 4).

قیمت مناسب، سایز کوچک برای قرارگیری در تابلو یا ماشین‌های کوچک و کاربرد در سیستم‌های با استپر موتور باعث شده کارایی زیادی پیدا کند. از جمله کاربردهای مهم این محصول به عنوان یکی از محبوب ترین پی ال سی های بازار، استفاده در دستگاه‌های چاپ، ماشین‌های ظرفشویی، پر کننده‌های مخازن، پرکننده‌های کانتینر و غیره هستند. PLC دلتا مدل DVP12SA211T دارای یک پورت RS-232 و دو پورت RS-485 است. حافظه برنامه‌نویسی به 16 هزار استپ می‌رسد و با کلید فشاری روی بدنه CPU می‌توانید وضعیت پی ال سی را بین دو حالت RUN و STOP تغییر دهید.

در کنار مزایا، ویژگی و کاربردهای گفته شده بد نیست با معایب PLC دلتا مدل DVP12SA211T آشنا شوید. اولین عیب این محصول نداشتن ورودی و خروجی آنالوگ است هر چند تعداد ورودی و خروجی‌های دیجیتال هم کم است. خروجی HSC برای کارهایی که نیاز به سرعت و دقت زیادی دارند مناسب نیست. پورت اترنت هم ندارد.

PLC دلتا مدل DVP12SA211T

PLC دلتا مدل DVP12SE11R

برای کسانی که به دنبال بهترین پی ال سی های موجود در بازار هستند تا برای پروژه‌های خاص استفاده کنند، PLC دلتا مدل DVP12SE11R را پیشنهاد می‌کنیم. این محصول ورودی و خروجی دیجیتالی دارد (به ترتیب 8 و 4) و نوع آنالوگ را ندارد. پورت ارتباطی اترنت مهم‌ترین ویژگی این محصول است که به جای پورت RS-232 قرار گرفته است. ضمنا پورت MINI USB هم دارد که باعث شده کاربرد خاصی پیدا کند. ضمنا دو پورت RS-485 هم دارد. ورودی و خروجی‌های سرعت بالای این پی ال سی دلتا باعث شده تا امکان اتصال انکودر به بخش ورودی و سروو به بخش خروجی فراهم باشد. ضمنا امکان برنامه‌نویسی تا 16 هزار استپ هم وجود دارد.

شاید یکی دیگر از مهم‌ترین مزایای این محصول قمت ارزان نسبت به مدل‌های هم تراز خودش است. همه ماژول‌های سری DVP-S را می‌توان به آن وصل کرد. با کلیه برندهای HMI هم سازگاری دارد. در این محصول امکان اتصال ماژول از سمت چپ و راست وجود دارد. با LED های روی PLC می‌توان وضعیت منبع تغذیه و ورودی و خروجی‌ها، وضعیت شبکه و خطاها را متوجه شوید. از جمله کاربردهای PLC دلتا مدل DVP12SE11R به عنوان یکی از محبوب ترین پی ال سی های بازار می‌توان به مانیتورینگ از راه دور، مانیتور کردن خط تولید، اتوماسیون خانگی، دستگاه‌های چاپ، دستگاه‌های پرکنی و غیره اشاره کرد.

در کنار تمامی موارد گفته شده معایب این محصول هم باید اشاره شوند. نداشتن باتری داخلی، عدم وجود ورودی و خروجی آنالوگ، ضعف در محاسبات پیچیده و مشکل داشتن در سیم کشی ورودی و خروجی و قاطی شدن سیم‌ها بخاطر سوکت کوچک و احتمال زیاد خرابی سوکت‌ها و نبود پورت RS-232 از معایب این محصول هستند.

PLC دلتا مدل DVP12SE11R

PLC دلتا مدل DVP28SV11R2

یکی دیگر از بهترین پی ال سی های موجود در بازار، PLC دلتا مدل DVP28SV11R2 است. این محصول پرفروش تقریبا پی ال سی همه فن حریفی محسوب می‌شود. ورودی و خروجی دیجیتالی در تعداد بالا (به ترتیب 16 و 12) و امکان افزایش تا 512 عدد را هم دارد و البته نبود ورودی و خروجی آنالوگ اولین ویژگی آن است. امکان برنامه‌نویسی تا 30 هزار استپ وجود دارد که نسبت به مدل‌هایی که تاکنون بررسی کردیم اختلاف قابل توجهی است.

یکی دیگر از مهم‌ترین ویژگی‌های این محصول قیمت ارزان نسبت به مدل‌هایی با همین مشخصات از سایر برندهاست. نوع خروجی هم که از نوع رله‌ای است و از اسم آن مشخص است. پورت‌های ارتباطی این محصول از هر دو نوع RS232 و RS485 هستند. مهم‌ترین ویژگی دیگری که در PLC دلتا مدل DVP28SV11R2 وجود دارد امکان اتصال ماژول از سمت راست و چپ است. RTC و باتری داخلی هم دارد.

کاربردهای این محصول که باعث شده جزو پرفروش‌ترین پی ال سی های بازار داخلی باشد، کنترل سروو موتور دو محوره، کنترل دستگاه‌های با قابلیت برش سریع مواد، کنترل بالابر جرثقیل، اتوماسیون ساختمان‌های مسکونی، کنترل دستگاه‌هایی که در صنایع اپتوالکترونیک، نیمه هادی و نساجی هستند و غیره.

با همه این موارد PLC دلتا مدل DVP28SV11R2 ضعف‌هایی هم دارد مثلا ورودی و خروجی آنالوگ ندارد، اترنت و مینی USB برای آن در نظر گرفته نشده، خروجی‌های سرعت بالا ندارد و در مقایسه با پی ال سی های ماژول و سطح متوسط سری AS ضعیف‌تر است.

PLC دلتا مدل DVP28SV11R2

PLC دلتا مدل DVP28SV11T2

یکی دیگر از بهترین پی ال سی های موجود در بازار قطعا همین PLC دلتا مدل DVP28SV11T2 است که تقریبا محصول کاملی است. ورودی و خروجی‌های با سرعت متوسط، 2 پورت RS232 و RS485 و ماژولار بودن از ویژگی‌های اولیه این محصول هستند. تعداد ورودی و خروجی‌های دیجیتال در این محصول بالاست (به ترتیب 16 و 12 عدد) اما نوع آنالوگ ندارد. مدل خروجی هم از اسم محصول مشخص بوده و از نوع ترانزیستوری است و در مشترک خروجی باید از VDC استفاده نمود.

ظرفیت برنامه‌نویسی PLC دلتا مدل DVP28SV11T2 به عنوان یکی از محبوب ترین پی ال سی های بازار، 30 هزار استپ است. تعداد ورودی و خروجی‌ها را تا 512 عدد می‌توان افزایش داد. با کلیه HMI های بازار هم سازگاری دارد. امکان توسعه محصول از هر دو سمت راست و چپ وجود دارد که ویژگی بسیار مهمی است. RTC و باتری داخلی هم دارد. خروجی‌های این محصول 200 کیلوهرتزی هستند که سرعت بالایی دارند و برای راه اندازی سروو موتور کاملا مناسب هستند.

از جمله کاربردهای PLC دلتا مدل DVP28SV11T2 به عنوان یکی از بهترین پی ال سی های موجود در بازار می‌توان به کنترل کردن بالابر جرثقیل‌ها، دستگاه‌های برش سریع مواد، کنترل سروو موتورهای دو محوره، سیستم‌های اتوماسیونی منازل مسکونی، کنترل دستگاه‌هایی که در صنایع نیمه هادی، نساجی و مشابه آن هستند.

معایب PLC دلتا مدل DVP28SV11T2 شامل ضعیف بودن نسبت به مدل‌های متوسط سری AS و پی ال سی ماژولار و نبود ورودی و خروجی آنالوگ هستند. البته این مدل در محاسبات پیچیده هم ضعیف عمل می‌کند و باتری بک آپ هم نسبت به سایر برندها قدرتمند نیست.

PLC دلتا مدل DVP28SV11T2

پی ال سی های زیمنس

برند دیگری که جزو بهترین پی ال سی های موجود در بازار هستند، پی ال سی های زیمنس است که در دو گروه کامپکت و ماژولار تولید می‌شوند. در مدل‌های کامپکت کل ورودی و خروجی‌ها، منبع تغذیه و CPU به شکل یکپارچه در کنار هم هستند و به شکل یک مجموعه واحد کار می‌کنند. مدل ماژولار برعکس است و شما می‌توانید ماژول‌های آن را جابجا کرده و تغییر دهید بنابراین بسته به نوع نیاز قابل تغییر هستند. در این قسمت قصد داریم به معرفی سه مدل پرفروش و محبوب برند زیمنس اشاره کنیم.

مطالعه کنید:  مقایسه پی ال سی زیمنس سری S7-300 با S7-1200

PLC زیمنس 1214C DC/DC/DC AG

یکی از پی ال سی های قدرتمند و کامپکت زیمنس که جزو بهترین پی ال س های موجود در بازار نیز هست، همین پی ال سی زیمنس 1214C DC/DC/DC AG است که حتی نسبت به سری‌های S7-200 هم قدرتمندتر است. مدل DC/DC/DC به معنی این است که DC اول اشاره به مدل منبع تغذیه CPU دارد، DC دوم مربوط به منبع تغذیه مدارهای ورودی و DC سوم اشاره به مدل خروجی PLC دارد که از نوع ترانزیستوری است.

تعداد ورودی و خروجی‌های دیجیتال این محصول به ترتیب 14 و 10 عدد  و تعداد ورودی‌های آنالوگ 2 عدد است. یک پورت پروفینت (RJ45 اترنت) نیز دارد. امکان پسورد گذاشتن روی برنامه هم در این پی ال سی وجود دارد. از دیگر ویژگی‌های این محصول می‌توان به پشتیبانی از شبکه و ارتباطات مختلف مثل CANOpen، پروفی نت، مدباس RTU و مدباس TCP و پروفی باس اشاره نمود. با کمک ماژول‌های ارتباطی امکان ارتباط پورت RS-485 هم وجود دارد. وجود کارت حافظه از 4 مگابایت تا 32 گیگابایت و امکان استفاده از این محصول بدون نیاز اجباری به کارت حافظه ویژگی‌های مهم بعدی این محصول هستند.

عیب این محصول با وجود ویژگی و کاربردهای گسترده‌این است که خروجی آنالوگ ندارد و نسبت به مدل 1212C قیمت بالاتری دارد که شاید برای حوزه کاری شما لازم به این میزان هزینه نباشد.

PLC زیمنس 1214C DC/DC/DC AG

PLC زیمنس 1212C DC/DC/DC AG

یکی دیگر از بهترین پی ال سی های موجود در بازار از برند زیمنس همین PLC‏ زیمنس ‏‎1212C DC/DC/DC AG است که به شکل کامپکت ارائه شده و در آن از CPU S7 استفاده شده است. همانطور که در خصوص محصول قبلی نیز توضیح دادیم و احتمالا هم آشنایی دارید، وجود سه کاراکتر DC در اسم این محصول به ترتیب از چپ به راست اشاره به مدل منبع تغذیه CPU، منبع تغذیه مدارهای ورودی و خروجی ترانزیستوری است. برای این محصول دو ورودی آنالوگ، 8 ورودی دیجیتال و 6 خروجی دیجیتال در نظر گرفته شده است.

سه ماژول شبکه CM، 1 سیگنال برد یا SB، 2 سیگنال SM یا سیگنال ماژول و 1 پورت پروفی نت از دیگر امکانات این محصول زیمنس هستند. طول عمر این محصول بالاست و تا سالیان طولانی می‌توانید از آن استفاده نمایید. این محصول پرفروش زیمنس مثل کلیه مدل‌های دیگر سری 1200 برای اتوماسیون ماشین و خطوط تولید کوچک طراحی گردیده است به همین دلیل تعداد گره شبکه، سرعت اجرای دستورات، تعداد ورودی و خروجی‌ها محدودیت دارند به همین دلیل در افزایش تعداد هم توجیه وجود ندارد.

از دیگر ویژگی‌های PLC‏ زیمنس ‏‎1212C DC/DC/DC AG به عنوان یکی از محبوب ترین پی ال سی های بازار می‌توان به برخورداری از شبکه و ارتباطات گسترده مثل CANOpen، مدباس RTU، مدباس TCP و پروفی باس اشاره کرد. با استفاده از ماژول‌های ارتباطی امکان ارتباط RS-485 هم وجود دارد. کارت حافظه در این محصول از 4 مگابایت تا 32 گیگابایت قابل تغییر است که برای راه اندازی دستگاه نیاز اجباری به آن نیست بنابراین از نکات مثبت آن محسوب می‌گردد.

این محصول را می‌توان در کلیه صنایع، اتوماسیون ماشینی و خطوط تولید کوچک استفاده کرد که شاید عدم کاربرد در صنایع بزرگ و پیچیده از معایب آن باشد. ضمن اینکه خروجی آنالوگ هم ندارد.

PLC زیمنس 1212C DC/DC/DC AG

PLC زیمنس 1215C DC/DC/DC AG

یکی دیگر از محبوب ترین پی ال سی های بازار، PLC‏ زیمنس ‏‎1215C DC/DC/DC AG که با داشتن CPU S7 توانسته بسیار موفق عمل کند. طراحی این محصول همانطور که از اسم آن متوجه شده‌اید به شکل کامپکت است. از طرفی از اسم محصول مشخص است که به ترتیب از چپ به راست منبع تغذیه CPU از نوع DC است، منبع تغذیه مدارهای ورودی از نوع DC است و خروجی هم از نوع ترانزیستوری است. این محصول با قیمت مناسب و کاربرد گسترده محصول تقریبا کاملی است و برخلاف دو محصول قبلی علاوه بر ورودی و خروجی دیجیتال و خروجی آنالوگ، ورودی آنالوگ هم دارد.

از دیگر امکانات این محصول می‌توان به 3 ماژول CM، یک SB، 8 سیگنال ماژول یا SM و 2 پورت پروفی نت اشاره کرد. با توجه به اینکه طراحی این محصول برای اتوماسیون ماشین و خطوط تولید کوچک طراحی شده بنابراین امکان اضافه شدن ماژول توجیه ندارد و احتمال اینکه در یک پروژه نیاز به افزودن تعداد ورودی و خروجی‌ها باشد بسیار کم است. امکانات شبکه‌ای این محصول شامل CANOpen، پروفی نت، مدباس RTU، مدباس TCP و پروفی باس هستند. با کمک ماژول‌های ارتباطی، امکان ارتباط RS-485 هم وجود دارد. کارت حافظه در این مدل برای راه اندازی پی ال سی اجباری نیست که یک مزیت محسوب می‌شود. ظرفیت پشتیبانی از کارت حافظه هم از 4 مگابایت تا 32 گیگابایت متغیر است.

PLC زیمنس 1215C DC/DC/DC AG

پی ال سی های فتک

پی ال سی های فتک از سال 1922 توسط این شرکت تایوانی در سری‌های FB، FBS، B1/B1Z و HB1 تولید می‌شوند و در حال حاضر جزو محبوب ترین پی ال سی های بازار هستند. در حال حاضر سری‌های FBS و B1 در ایران به فروش می‌رسند. در ادامه قصد داریم به معرفی و بررسی کامل پرفروش‌ترین پی ال سی های این برند بپردازیم که عبارتند از:

PLC فتک مدل FBS-24MBR2-AC

پی ال سی فتک مدل FBS-24MBR2-AC با پورت ارتباطی صنعتی می‌تواند با هر نوع دستگاهی برای تبادل اطلاعات ارتباط داشته باشد و در نتیجه بتوان کنترل دقیقی را اعمال کرد. پی ال سی کاران از این محصول برای کنترل دقیق فرایندها، بالا بردن سرعت و دقت در فرایندهای صنعتی، خوانش همه ورودی‌های دیجیتال و آنالوگ با فرکانس بالا و شبکه کردن پی ال سی‌ها برای مدیریت کردن با یک کامپیوتر مرکزی استفاده می‌کنند.

مزیت و ویژگی مهم این محصول امکان اضافه شدن ماژول از سمت راست است و از سمت بالای PLC هم امکان اضافه شدن بردهای مختلف وجود دارد. این پی ال سی را می‌توانید روی ریل مینیاتوری هم نصب کنید. چراغ‌های وضعیت برای ورودی و خروجی‌ها، ERROR، POWER و RUN/STOP وجود دارند.

تعداد ورودی و خروجی‌های دیجیتال به ترتیب 14 و 10 عدد که تعداد بالایی محسوب شده و یک مزیت است (افزایش تا 256 عدد وجود دارد) و تعدادی از آنها تا فرکانس 200 کیلوهرتز هم می‌روند که سرعت زیادی است. ورودی و خروجی آنالوگ ندارد ولی با اضافه کردن ماژول امکان‌پذیر خواهد بود (تا 64 عدد).

پورت ارتباطی این پی ال سی از نوع RS232 و USB است و از شبکه‌های سریال، CAN و اترنت هم پشتیبانی می‌کند. حافظه برنامه‌نویسی در این محصول به 20 هزار استپ می‌رسد، باتری پشتیبان دارد. از جمله کاربردهای PLC فتک مدل FBS-24MBR2-AC می‌توان به دستگاه‌های بافت، برش و پرکنی و مکانیزه کردن کلیه دستگاه‌های کارخانجات، ساختمان‌های مسکونی و تجاری اشاره کرد ضمن اینکه برای کنترل ترافیک و حمل‌ونقل ریلی و پارکینگ‌های هوشمند نیز استفاده می‌شود.

PLC فتک مدل FBS-24MBR2-AC

PLC فتک مدل FBS-40MCT2-AC

یکی دیگر از بهترین پی ال سی های موجود در بازار باید به مدل PLC فتک مدل FBS-40MCT2-AC اشاره کنیم که تعداد ورودی و خروجی‌های دیجیتال آن به 40 عدد می‌رسد که در بین پی ال سی برندهای مختلف عدد بسیار بالایی است. جالب اینکه فرکانس بعضی از ورودی‌ها به 200 کیلوهرتز می‌رسد و در برخی خروجی‌ها نیز این عدد قابل‌مشاهده است که برای راه اندازی سروو موتور گزینه بسیار خوبی است.

سه ردیف روی پی ال سی برای ورودی‌ها، POWER، RUN و ERROR و همچنین وضعیت خروجی‌ها هستند. خروجی این پی ال سی از نوع ترانزیستوری است. ورودی‌ها از نوع SINK/SOURCE هستند. پورت RS-232 دارد، RTC داخلی و پورت‌های سمت راست و چپ برای اتصال ماژول از ویژگی‌های مثبت بسیار مهم این PLC است.

از جمله کاربردهای PLC فتک مدل FBS-40MCT2-AC به عنوان یکی از محبوب ترین پی ال سی های بازار می‌توان به دستگاه‌های یافت و برش و پرکنی، مکانیزه کردن کارخانجات و ساختمان‌های مسکونی و تجاری و پروسه‌های کنترل ترافیک و حمل‌ونقل ریلی اشاره کرد. طول عمر بالای این محصول نسبت به محصولات هم رده به دلیل نداشتن قطعات متحرک و مکانیکی است.

معایب این محصول هم نداشتن پورت RS-485 و عدم وجود پورت اترنت است. دقت داشته باشید که این محصول در رده اقتصادی است بنابراین با توجه به مشخصات فنی برای محاسبات پیچیده و خطوط تولید بزرگ گزینه مناسبی نخواهد بود.

PLC فتک مدل FBS-40MCT2-AC

PLC فتک مدل FBS-60MBR2-AC

سومین محصول برتر و پرفروش پی ال سی های فتک و آخرین محصولی که به عنوان بهترین پی ال سی های موجود در بازار معرفی می‌کنیم، PLC فتک مدل FBS-60MBR2-AC است. از اسم این محصول مشخص است که تعداد ورودی و خروجی‌های دیجیتال آن به 60 عدد می‌رسد!! (به ترتیب 36 و 24 عدد) و بزرگ‌ترین پی ال سی فتک هم همین مدل است. برخی از این ورودی‌ها سرعت بالا و 20 هزار هرتز هستند. پورت صفر این پی ال سی یک پورت RS-232 است که با برد رویه پی ال سی به عنوان پورت 1 می‌توانید پورت‌های اترنت و RS-485 هم اضافه کنید.

مزایای مهم این محصول قیمت مناسب در قبال تعداد بسیار زیاد ورودی و خروجی‌ها، کیفیت بالای رله خروجی، امکان اتصال به همه انواع HMI، سرعت خوانش زیاد، قابلیت توسعه از سمت راست، امکان افزودن ماژول RTD و ماژول‌های دمایی مختلف و امکان جدا کردن ترمینال‌ها هستند. کاربرد این سری از محصول هم دقیقا مانند دو محصول پرفروش قبلی فتک است که نام بردیم. ساعت داخلی و باتری بکاپ هم دارد.

با وجود مزایا و کاربردهای گسترده‌این محصول معایبی هم دارد مثلا برخی اوقات ترمینال‌های آن هرز می‌شوند و اینکه پورت فابریک RS-485 و اترنت هم ندارد. از طرفی از سمت چپ هم قابل توسعه نیست.

PLC فتک مدل FBS-60MBR2-AC

نکته بسیار مهم در خصوص پی ال سی های دلتا و فتک

ارزش خرید محصولات دلتا بسیار بالاتر از فتک می‌باشد مثلا برای خرید پی ال سی دلتا MBR60 می‌توانید پی ال سی ES2R60 استفاده کنید و برای MCT240، پی ال سی ES211T40 دلتا را می تونید استفاده کنید.

بهترین PLC بازار را از کجا بخریم؟

پس از معرفی محبوب ترین پی ال سی های بازار و بررسی مختصر و مفید هر کدام از آنها این سؤال مطرح می‌شود که این PLC ها را از کجا بخریم؟ ما در آزند اتوماسیون همیشه سعی کردیم با ارائه انواع مدل‌های پی ال سی از برندهای مختلف مخصوصا محصولات پرفروشی که استقبال زیادی از آنها شده دست شما را برای انتخاب باز بگذاریم. در این مطلب هم تلاش کردیم بهترین پی ال سی های موجود در بازار از بین بهترین برندها یعنی دلتا، زیمنس و فتک را معرفی کنیم.

ما در آزند اتوماسیون با اخذ نمایندگی دلتا در اصفهان و ارائه مشاوره فنی و فروش دقیق به شکل رایگان و ارسال سریع و فوری محصولات به دلیل در اختیار داشتن کامل‌ترین موجودی انبار توانسته‌ایم اعتماد شما را جلب کرده و خودتان بهترین تبلیغ کننده برند ما باشید.

سخن آخر

تجهیزات اتوماسیون صنعتی کاربردهای گسترده‌ای دارند و پی ال سی‌ها جزو مهم‌ترین آنها هستند. خرید پی ال سی مناسب و با قیمت ارزنده در قیاس با کارایی، ویژگی و امکانات اهمیت فوق‌العاده‌ای دارد. ما در این مطلب 12 نمونه از محبوب ترین پی ال سی های بازار را که مربوط به برندهای دلتا، زیمنس و فتک هستند معرفی کردیم و مقایسه کاملی هم ارائه دادیم تا بتوانید به بهترین شکل محصول مناسب را خریداری نمایید.

 

سؤالات متداول

بهترین پی ال سی های بازار متعلق به کدام برندهاست؟

دلتا، زیمنس و فتک

ارزش خرید پی ال سی دلتا بیشتر است یا فتک؟

در کل ارزش خرید پی ال سی دلتا از فتک بیشتر است با این حال هر دو جزو پرفروش‌ترین‌ها هستند.

برای پروژه‌های صنعتی پی ال سی دلتا بخریم یا زیمنس؟

این مقایسه درست نیست و شما باید با توجه به نیاز حوزه کاری و بودجه‌ای که دارید تصمیم‌گیری کنید.

امتیاز شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *